For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser
Verfijn je zoekopdracht
Categorie
Alle categorieën
Fietsen
Elektrische fietsen & pedelecs
Elektrische stadsfietsen
170
Elektrische trekkingfietsen
77
Elektrische bakfietsen
4
Motorfabrikant
Bosch
Panasonic
Shimano
Andere
Merken
Gazelle
251
Models
Ami C8 HMS 2018
12
Orange C7 HMS T7 Dames 2017
11
Vento C7 HMB Dames 2018
11
Balance HF T7 2017
10
Orange C7 HFP Dames 2018
10
CityZen C8+ HMB Heren 2018
9
Orange C7 HMB Heren 2018
9
Orange C7+ HMB H7 Lady 2019
9
More models
Winkels
Harm Takke Tweewielers
33
John Vermeulen Fietsplezier
20
Kuyper Fietsen
16
Henk Baars Bike Sports
15
Hordijk Tweewielers
14
Vlassak Fietswereld
14
Fietsplus Rini
12
Adriaan Pelders Tweewieler Service
9
Meer winkels
Beschikbaarheid
Plaats
Kleur
zwart
grijs
zilver
wit
bruin
blauw
donkerblauw
lichtblauw
More
Maat
45cm
46cm
49cm
50cm
51cm
53cm
54cm
55cm
More
Type versnelling
Naafversnelling
Derailleur
Frame materiaal
Aluminium
Staal
Bagagedragers
Achteraan
Voor- & achteraan
Type vering
Verende voorvork
Zadelvering
Vork- en zadelvering
Geen
Vorm frame
Lage instap
Diamant
Wave
Trapez

Gazelle Elektrische fietsen | E-Bikes | Pedelecs

Bekijk:

Ruime keuze aan Gazelle elektrische fietsen

Een elektrische fiets is als een gewone fiets, alleen: alles gaat net even wat gemakkelijker. Tegenwind, kind aan boord met boodschappen of heuvel op is nooit meer een probleem. Een Gazelle E-bike is daarbij een keuze voor degelijkheid met een betrouwbare motor voor de trapondersteuning. Een bijna geruisloze Panasonic motor bij het voorwiel heeft ook als voordeel dat deze niet opvalt. Modellen uit de serie Gazelle HF zijn voorzien van een voorwielmotor. Voor al te lange ritten en vooral krachtige trapondersteuning is een fiets met een voorwielmotor minder geschikt. Daartoe is een middenmotor van Impulse of Bosch een veel betere keuze.

Een Gazelle E-bike met middenmotor is ideaal voor diegenen die flink wat vermogen van de motor kunnen of willen gebruiken. Bovendien maakt een laag zwaartepunt bij de trapas de fiets makkelijker wendbaar en het weggedrag stabieler. Perfect voor sportieve fietsers, zoals commuters of liefhebbers van dagtrips, maar ook om boodschappen en een kind mee te nemen.

Actieradius van Gazelle E-bikes

Gazelle elektrische fietsen kopen doe je natuurlijk niet voordat je weet hoe ver je er mee kunt komen. De ritafstand wordt overigens ook wel actieradius genoemd. Hierbij spelen een aantal factoren een rol en het is verstandig om voor de zekerheid advies te vragen bij de fietshandelaar. Zo is extra weerstand met tegenwind of bergop fietsen van invloed op de duur van de trapondersteuning, evenals zachte banden of altijd in de zwaarste versnelling fietsen.

De standaard actieradius van de accu´s lopen ook nogal uiteen. De accu bij de Panasonic voorwielmotoren leveren 300 tot bijna 500 Wattuur, waardoor een actieradius van 80 tot 110 km bereikt kan worden. De accu´s bij de middenmotoren kunnen meer vermogen leveren en ook meer Watturen. Zo levert een Bosch Active Line accu tot 145 km trapondersteuning. De S-Pedelec CityZen Speed voorzien van een Bosch Performance Line accu biedt een actieradius van 95 km. Een Impulse Platina accu heeft een maximale actieradius tot wel 160 km, op basis van 480 Wattuur.

Recente innovatie bij Gazelle elektrische fietsen

De meest in het oog springende recente innovatie is de NuVinci Harmony automatische versnellingsnaaf. Hiermee kan gewoon verder gepeddeld worden, schakelen gaat geheel vanzelf. Dit is niet alleen maar gemakkelijk, maar zorgt ook nog eens voor een optimaal gebruik van het aantal Watturen van de accu.

Wil je Gazelle elektrische fietsen kopen dan ben je bij BikeExchange aan het goede adres. Maak een selectie van modellen via onze handige filterfuncties links bovenaan deze pagina en bepaal zelf de regio met fietsenwinkels om uit te kiezen. Zo gemakkelijk is het om jouw Gazelle E-bike via onze online shop aan te schaffen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief