For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser

Cortina Fietsen

Bekijk:

Hippe en modebewuste Cortina stadsfietsen en E-bikes

Cortina stopt als merk erg veel tijd en energie in het design van hun fietsen. Je gebruikt een fiets elke dag. De moderne mens wil er qua kledij, accessoires, auto,... goed uitzien. Een fiets moet ook in dit plaatje passen. De fiets is in. Als je hem iedere morgen van stal haalt, wil je er met een trots gevoel op gezien worden.

Een Cortina fiets straalt luxe en klasse uit, zonder het prijskaartje dat er aan vasthangt. De prijs-kwaliteit verhouding maakt Cortina een van de populairste merken van stadsfietsen in Nederland en België. De retrolook bepaalt het stadsbeeld. Spreekt dit jou ook aan? Op BikeExchange vind je niet alleen een grote keuze aan Cortina modellen, maar elke fiets wordt verkocht door een lokale fietsenwinkel. Staat jouw favoriete model er toch niet tussen? Dan vind je op 1-2-3 een winkel in jouw buurt die je vast verder kan helpen.

Met je Cortina elke dag praktisch de stad in

Is er iets erger dan filerijden? Misschien parkeerplaats zoeken (en betalen) in een drukke stad. Anno 2018 weten we allemaal dat de fiets de beste optie is als je deze problemen wil omzeilen. Met de Cortina Transport fietsen ben je er helemaal klaar voor. De Cortina U4 Transport modellen heeft twee bagagedragers. Met enkele fietstassen achteraan en een modieuze mand of bak vooraan, kan je boodschappen doen naar believen.

Zoek je meer iets om op je vrije dag eropuit te trekken? Of om vlot naar je werk en terug te fietsen? Kijk dan eens naar de Cortina Mozzo of de Cortina Speed. Deze robuuste, maar lichte en volledig uitgeruste fietsen zorgen ervoor dat je nooit iets tekort komt, maar toch altijd goed vooruit bolt.

Cortina Kinderfietsen: Net zoals mama en papa

Voor de kroost is een fiets net zo belangrijk als voor de ouders. De Cortina kinderfietsen zijn daarom nagenoeg identiek aan de volwassen modellen, alleen een tikje kleiner. De Transport Mini is er in 24" en 26" uitvoeringen voor zowel jongens als meisjes. Niets is te goed voor onze jeugd, toch?

Elektrische Fietsen voor iedereen

Elektrisch ondersteund fietsen is aangenaam, groen en duurzaam. Er zijn geen redenen meer om het niet te proberen! Cortina E-Bikes zien er net zo hip uit als hun niet-elektrische tegenhangers. Kijk maar naar de E-Roots en de E-Transport. Je ziet bijna geen verschil!

Cortina verdelers op BikeExchange

Je vindt deze fietsen doorheen het ganse land. Er is gegarandeerd een winkel in jouw buurt die je kan helpen met het kopen van je nieuwe Cortina fiets.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief