For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser
Verfijn je zoekopdracht
Categorie
All categories
Fietsen
Racefietsen & cyclocross fietsen
102
Stadsfietsen
72
Mountainbikes
57
Elektrische fietsen & pedelecs
45
Trekking- & tourfietsen
13
Cross- & fitnessfietsen
12
Triathlon- & tijdritfietsen
2
BMX
Meer Fietsen
Merken
Giant
Gazelle
354
Cube
308
Giant
303
Batavus
220
Trek
189
Cannondale
171
Koga
147
Specialized
140
Meer merken
Models
Chill 2 LDS 2018
8
Contend 1 2017
8
Ultimo 1 GTS 2018
7
Ultimo 1 LDS 2018
7
Chill 1 LDS 2018
6
Contend SL 2 Disc 2018
6
Triple X 1 GTS 2018
6
Triple X 2 LDS 2018
6
More models
Winkels
Giant Store Venlo
62
Giant Store van Bebber
46
Louis van Dijk Fietsen
31
giant store eindhoven
30
De Haan Wielersport
28
Manders Fietsen
24
Bikers Heeswijk
22
Hordijk Tweewielers
21
Meer winkels
Plaats
Geslacht
Toestand

Giant Fietsen

Bekijk:

De drie waarden van Giant fietsen

Al vanaf het prille begin in 1972 heeft Giant Bicycles USA drie waarden hoog in het vaandel staan: innovatie, vakmanschap en inspiratie. Op basis van deze uitgangspunten heeft dit Amerikaanse premium fietsmerk de eerste betaalbare fiets met een carbon frame op de markt gebracht. Inmiddels zijn Giant racefietsen en Giant mountainbikes niet meer weg te denken uit de fietswereld. Daarnaast is het aanbod flink uitgebreid met andere categorieën fietsen. Hier volgt een overzicht van het gamma 2016:

• Racefietsen – meerdere modellen Aero-Race, competition en Endurance

• Mountainbikes – series Performance en Sport

• Sport/fitness – meerdere modellen Adventure en Fitness

• Stadsfietsen – meerdere modellen City-Trekking en Comfort

• Toerfietsen – series Sport en Lifestyle

• Kinderfietsen – series performance en Lifestyle, meerdere modellen van 12 inc t/m 24 inc

• Elektrische fietsen – series Sport (mtb) en Lifestyle

Giant fietsen heeft voor elk wat wils, van jong tot oud en voor hem en haar. In iedere categorie zijn sportieve of ronduit uitdagende modellen opgenomen met daarnaast fietsen die ontworpen zijn voor meer comfort. ´Good looks´ is vanzelf sprekend voor iedere Giant fiets, zeer in het bijzonder voor de modellen in de diverse series Lifestyle. Op BikeExchange vind je niet alleen de nieuwste modellen 2016 maar ook vele overjarige modellen voor scherpe prijzen. Giant fietsen kopen is daarmee voor elke portemonnee betaalbaar.

Giant fietsen uitgelicht: koersfietsen en fietsen met trapondersteuning

Bij koersfietsen wordt al snel gedacht aan pure snelheid. Bij Giant ook, vandaar de serie Aero. Dit zijn de aerodynamische compacte carbon frames, waarmee zoveel mogelijk gewicht gereduceerd is. Wielerliefhebbers voor wie naast snelheid wat meer comfort op de Vlaamse wegen ook meetelt, is een TCR koersfiets wellicht beter geschikt. Bij de ontwikkeling van een nieuwe koersfiets, maakt Giant gretig gebruik van de ervaringen van profrenners uit het Team Giant-Alpecin. Zo kan iedereen genieten van een topmodel. Via onze portal kun je een Giant racefiets kopen in verschillende prijscategorieën. Ook zijn er diverse aanbiedingen van overjarige modellen.

Giant elektrische fietsen zijn voorzien van een betrouwbare en krachtige Yamaha of Giant SyncDrive motor van 300 tot 500 Watt, afhankelijk van het model. De plaats van de motor kan gekozen worden in het voorwiel, het achterwiel of midden op het frame. Naast comfortabele elektrische stadsfietsen heeft Giant ook coole elektrische mountainbikes en een s-pedelec, speciaal voor forenzen.

Giant fietsen kopen via onze online shop

Via BikeExchange kun je thuis gemakkelijk en snel een selectie maken van Giant fietsen in jouw maat, kleur, prijscategorie en regio. Ook kun je specifieke gebruikswensen aangeven, zoals type frame of soort versnellingen. Alle persoonlijk voorkeuren kunnen aangegeven worden met de handige filterfuncties links bovenaan deze pagina. Onze online shop is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, met een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van winkels in de regio. Giant fietsen kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.