Plaats een zoekertje
Verfijn je zoekopdracht
Categorie
All categories
Fietsen
Racefietsen & cyclocross fietsen
52
Mountainbikes
32
Cross- & fitnessfietsen
14
Triathlon- & tijdritfietsen
4
Kinderfietsen
1
BMX
Elektrische fietsen & pedelecs
Fixie & singlespeed bikes
Meer Fietsen
Merken
Specialized
Gazelle
303
Trek
245
Batavus
215
Cube
211
Cannondale
138
Specialized
103
Stevens
88
Koga
76
Meer merken
Models
TARMAC COMP 2015
2
ALLEZ 2015
1
Allez DSW Sl Sprint Comp 2017
1
Allez E5 2017
1
Allez E5 Elite 2017
1
Allez E5 Sport 2017
1
Allez Expert 2015
1
Amira Comp 2017
1
More models
Winkels
Toma Cycles
103
Plaats
Geslacht
Toestand

Specialized Fietsen

Bekijk:  

Specialized Bicycle Components is een fabrikant van fietsen, fietskledij, onderdelen en accessoires. Het bedrijf is in 1974 opgericht in California in de Verenigde Staten. Hun motto is I am Specialized. Oorspronkelijk produceerden ze vooral onderdelen. Later kwamen de Sequoia (touringfiets) en de Allez (koersfiets) uit. In 1981 werden de allereerste massaproductie Specialized mountainbikes uit; de Stumpjumper.

De beste profs kiezen Specialized fietsen

Zoals het een groot merk beaamt, sponsort Specialized diverse profploegen. Door hun vroegere en huidige samenwerkingen met onder andere Quickstep, Bora, Team Astana en Tinkoff, hebben ze een uitstekende reputatie op vlak van racefietsen. Enkele van de beste wielrenners ter wereld rijden voor deze teams, waaronder Peter Sagan en vele anderen. Ook in het MTB en triathlon steunen ze verschillende atleten. Deze samenwerkingen betekenen dat het research & development team van Specialized bestaat uit de grootste atleten van de wielersport. Zo garanderen ze zich heel het jaar door van de meest professionele feedback om hun producten zo gespecialiseerd mogelijk te ontwikkelen.

Breed aanbod race, mtb en lifestyle

Dit Amerikaanse merk kent een gigantisch aanbod. Specialized racefietsen, mountainbikes, pistefietsen, tijdritfietsen, e-bikes, stadsfietsen,... Noem maar op. Elke consument vindt wel een fiets naar zijn maat. De recreant en sportieve fietser hoeft niets tekort te komen. Voor de veeleisende en competitieve gebruiker is er de S-Works serie. Deze hoogste categorie producten ademt state of the art technologie en innovatie. De S-Works reeks omvat de meest gegeerde producten in de fietswereld. Daar ligt de kracht van Specialized. De producten die door grootste wielrenners ter wereld gebruikt worden, zijn allemaal beschikbaar voor de alledaagse consument. Uiteraard is er in elke categorie een juiste Specialized damesfiets en Specialized kinderfiets voorhanden. Hier bij BikeExchange vind je de breedste waaier Specialized fietsen en andere producten, aangeboden door handelaars van over heel het land. Gebruik de zoekfilters om te vinden wat jij zoekt.

Lees ons e-mail en privacybeleid