For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser
Verfijn je zoekopdracht
Categorie
All categories
Fietsen
Racefietsen & cyclocross fietsen
125
Mountainbikes
95
Cross- & fitnessfietsen
27
Elektrische fietsen & pedelecs
27
Kinderfietsen
5
Triathlon- & tijdritfietsen
3
BMX
Fixie & singlespeed bikes
Meer Fietsen
Merken
Specialized
Gazelle
859
Batavus
509
Giant
388
Cube
296
Specialized
282
Cannondale
200
Koga
196
Cortina
185
Meer merken
Models
Chisel Comp 2018
3
Epic Comp 2018
3
Roubaix Expert 2018
3
Tarmac SL6 Expert 2018
3
Tarmac Sport 2018
3
Turbo Como 4.0 Low-Entry NB 2018
3
Turbo Vado 3.0 2018
3
Turbo Vado 6.0 2018
3
More models
Winkels
Toma Cycles
99
Thijs Hendriks Tweewielers
55
2Wielercentrum Beuningen
48
cycleXperience
30
Kaptein Tweewielers
23
Stouwdam Sport
23
care4bikes
2
John Vermeulen Fietsplezier
1
Meer winkels
Plaats
Geslacht
Toestand

Specialized Fietsen

Bekijk:

Specialized Bicycle Components is een fabrikant van fietsen, fietskledij, onderdelen en accessoires. Het bedrijf is in 1974 opgericht in California in de Verenigde Staten. Hun motto is I am Specialized. Oorspronkelijk produceerden ze vooral onderdelen. Later kwamen de Sequoia (touringfiets) en de Allez (koersfiets) uit. In 1981 werden de allereerste massaproductie Specialized mountainbikes uit; de Stumpjumper.

De beste profs kiezen Specialized fietsen

Zoals het een groot merk beaamt, sponsort Specialized diverse profploegen. Door hun vroegere en huidige samenwerkingen met onder andere Quickstep, Bora, Team Astana en Tinkoff, hebben ze een uitstekende reputatie op vlak van racefietsen. Enkele van de beste wielrenners ter wereld rijden voor deze teams, waaronder Peter Sagan en vele anderen. Ook in het MTB en triathlon steunen ze verschillende atleten. Deze samenwerkingen betekenen dat het research & development team van Specialized bestaat uit de grootste atleten van de wielersport. Zo garanderen ze zich heel het jaar door van de meest professionele feedback om hun producten zo gespecialiseerd mogelijk te ontwikkelen.

Breed aanbod race, mtb en lifestyle

Dit Amerikaanse merk kent een gigantisch aanbod. Specialized racefietsen, mountainbikes, pistefietsen, tijdritfietsen, e-bikes, stadsfietsen,... Noem maar op. Elke consument vindt wel een fiets naar zijn maat. De recreant en sportieve fietser hoeft niets tekort te komen. Voor de veeleisende en competitieve gebruiker is er de S-Works serie. Deze hoogste categorie producten ademt state of the art technologie en innovatie. De S-Works reeks omvat de meest gegeerde producten in de fietswereld. Daar ligt de kracht van Specialized. De producten die door grootste wielrenners ter wereld gebruikt worden, zijn allemaal beschikbaar voor de alledaagse consument. Uiteraard is er in elke categorie een juiste Specialized damesfiets en Specialized kinderfiets voorhanden. Hier bij BikeExchange vind je de breedste waaier Specialized fietsen en andere producten, aangeboden door handelaars van over heel het land. Gebruik de zoekfilters om te vinden wat jij zoekt.