Service & Onderhoud
Verfijn je zoekopdracht
Categorie
All categories
Fietsen
Racefietsen & cyclocross fietsen
64
Mountainbikes
46
Cross- & fitnessfietsen
17
Triathlon- & tijdritfietsen
3
Elektrische fietsen & pedelecs
2
BMX
Kinderfietsen
Omafietsen
Meer Fietsen
Merken
Specialized
Cube
300
Gazelle
298
Batavus
201
Trek
198
Cannondale
172
Giant
133
Specialized
132
Koga
99
Meer merken
Models
Allez E5 2017
2
Allez E5 Elite 2017
2
Crosstrail Elite Int 2017
2
Crosstrail Sport Int 2017
2
Diverge Elite DSW 2017
2
Dolce 2017
2
Epic FSR Comp 29 2017
2
Epic FSR Comp Carbon 29 2017
2
More models
Winkels
Toma Cycles
99
2Wielercentrum Beuningen
31
care4bikes
2
Plaats
Geslacht
Toestand

Specialized Fietsen

Bekijk:  

Specialized Bicycle Components is een fabrikant van fietsen, fietskledij, onderdelen en accessoires. Het bedrijf is in 1974 opgericht in California in de Verenigde Staten. Hun motto is I am Specialized. Oorspronkelijk produceerden ze vooral onderdelen. Later kwamen de Sequoia (touringfiets) en de Allez (koersfiets) uit. In 1981 werden de allereerste massaproductie Specialized mountainbikes uit; de Stumpjumper.

De beste profs kiezen Specialized fietsen

Zoals het een groot merk beaamt, sponsort Specialized diverse profploegen. Door hun vroegere en huidige samenwerkingen met onder andere Quickstep, Bora, Team Astana en Tinkoff, hebben ze een uitstekende reputatie op vlak van racefietsen. Enkele van de beste wielrenners ter wereld rijden voor deze teams, waaronder Peter Sagan en vele anderen. Ook in het MTB en triathlon steunen ze verschillende atleten. Deze samenwerkingen betekenen dat het research & development team van Specialized bestaat uit de grootste atleten van de wielersport. Zo garanderen ze zich heel het jaar door van de meest professionele feedback om hun producten zo gespecialiseerd mogelijk te ontwikkelen.

Breed aanbod race, mtb en lifestyle

Dit Amerikaanse merk kent een gigantisch aanbod. Specialized racefietsen, mountainbikes, pistefietsen, tijdritfietsen, e-bikes, stadsfietsen,... Noem maar op. Elke consument vindt wel een fiets naar zijn maat. De recreant en sportieve fietser hoeft niets tekort te komen. Voor de veeleisende en competitieve gebruiker is er de S-Works serie. Deze hoogste categorie producten ademt state of the art technologie en innovatie. De S-Works reeks omvat de meest gegeerde producten in de fietswereld. Daar ligt de kracht van Specialized. De producten die door grootste wielrenners ter wereld gebruikt worden, zijn allemaal beschikbaar voor de alledaagse consument. Uiteraard is er in elke categorie een juiste Specialized damesfiets en Specialized kinderfiets voorhanden. Hier bij BikeExchange vind je de breedste waaier Specialized fietsen en andere producten, aangeboden door handelaars van over heel het land. Gebruik de zoekfilters om te vinden wat jij zoekt.