For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser
Plaats een zoekertje

Tips voor het verkopen van je fiets

oktober 29, 2015
Tips voor het verkopen van je fiets

Tips om je fiets sneller te verkopen

Verkooptips

Wil je snel van je fiets afgeraken en toch een correcte prijs krijgen? Wij kunnen er helaas niet in jou plaats voor zorgen dat hij netjes gepoetst is en dat alles werkt. Zorg er dus niet alleen voor dat je fiets goed functioneert, maar ook dat hij een goede eerste indruk maakt! Dat brengt je al een hele stap verder.

  • Presenteer je fiets goed schoongemaakt, laat hem blinken als nieuw!
  • Een absolute must is ervoor te zorgen dat de versnellingen en de remmen naar behoren functioneren! Een professionele controle door een fietsenmaker is bijna altijd de moeite waard! De expert bij jou in de buurt kan hier gevonden worden!
  • Als je jouw fiets wil verkopen tegen een echt goede prijs, investeer dan eerst nog extra in de voorbereiding. Nieuwe handgrepen of stuurlint, een nieuwe ketting of nieuwe banden zijn vaak niet duur in vergelijking met wat je meer kan krijgen voor je fiets achteraf!
  • Zorg ervoor dat de banden goed opgepompt en de ketting goed gesmeerd. Een fiets met platte banden of piepende wielen is niet bijzonder goed te verkopen...

Heb je een specifieke vraag over het tweedehands verkopen van je fiets of wil je gewoon meer weten over dit onderwerp? Stel ons gerust je vragen, wij zoeken het antwoord!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief