For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser
Service & Onderhoud
Verfijn je zoekopdracht
Categorie
Fietskleding
31
Fietsonderdelen
22
Fietsaccessoires
13
Fietscomputers, Fietstrainers & meetsystemenonderdelen
7
Fietsdiensten
Fietsen
Frames & voorvorken
Sportvoeding & lichaamsverzorging
Meer categorieën
Merken
Bontrager
Gazelle
313
Cube
304
Giant
247
Batavus
193
Trek
192
Cannondale
172
Basil
159
Shimano
127
Meer merken
Models
Air Support HP Pro L 2015
1
Air Support HP Pro S 2016
1
Ajna Comp Gel Women's 154mm 2016
1
Black Prince Flash Evo 2016
1
Boulevard Gel Plus Men's 210 mm 2016
1
Boulevard Gel Plus Women's 2016
1
Charger 2016
1
Circuit Women's CE 2015
1
More models
Winkels
Johan Koolen fietsen
71
Vlassak Fietswereld
2
Plaats

Bontrager Fietsartikelen

Bekijk:

Bontrager visie

Het begon allemaal in een oude garage in Californië in de jaren 80 van de vorige eeuw. Tegenwoordig is het één van de breedst vertegenwoordigde merken met een zeer hoge standaard uit de fietswereld. De filosofie is al die tijd ijzersterk gebleven: als fietsers niet vinden wat ze zoeken, dan maken we het zelf.

De reden waarom Bontrager voor veel mensen een favoriet is, komt door de afwerking en prestatie van haar producten. Deze zijn sterk, licht en ontzettend duurzaam. Zo heeft het merk een goede naam opgebouwd als betrouwbare producent. Bontrager gaat voor de lange termijn, waardoor de kledij en onderdelen zeer lang meegaan en altijd hoogwaardig presteren.

Bontrager en Trek

Een aantal jaren geleden werd Bontrager overgenomen door fietsfabrikant Trek. Nu zijn alle Trekmodellen uitgerust met Bontrager onderdelen, maar deze onderdelen zijn uiteraard voor vele andere fietsen beschikbaar. De eigenaar van Bontrager is zelf een actieve fietser en doet zelfs mee aan extreme fietsraces. Zo ontstaan nieuwe ideeën voor innovatieve en praktische fietsonderdelen. Ze worden gebruikt door Trek, maar ook Bontrager is nog een op zichzelf staand solide merk.

Bontrager en de inzet op zichtbaarheid

Veiligheid en visibiliteit. Dat zijn twee kernwoorden waar Bontrager de laatste jaren sterk op heeft ingezet. Opvallen in het verkeer blijft niet enkel bij fluo fietskledij en reflecterende accessoires. De zogenaamde Daytime Running Lights zijn door Bontrager groot geworden. Waar niemand een paar jaar geleden er nog aan dacht om overdag met fietslichtjes rond te rijden, wordt het nu quasi algemeen aanvaard als een van de grootste boosters in veiligheid. De Flare reeks is een set lampjes die zo sterk zijn, dat hun licht ook overdag in het oog springt. Perfect voor gure, donkere dagen, maar ook in de zomer.

Bontrager Trip fietscomputer

Een goedlopend product is de veelzijdige fietscomputer, de Bontrager Trip. Deze verschijnt in een serie van drie: de 100, 200 en 300. Dit is een apparaat dat samenwerkt met ANT+ en Bluetooth. Het zit vol slimme mogelijkheden, zoals Quickview en zeer praktische functies. Door zijn scherpe prijs is het een gewild product. De Trip 100 is samen met de Trip 5W de best verkopende fietscomputer in de geschiedenis van 12GO Biking. Met trendy kleuren en vele functies is de computer zeer eenvoudig te monteren.

Accessoires van Bontrager

Bontrager is een breed fietsmerk. Het produceert ook schoenen. De Multisport SSR zijn multifunctionele schoenen, die eigenlijk overal te gebruiken zijn. De Evoke-collectie is meer gericht op mountainbiking. Deze schoenen worden geprezen door professionele teams. Ook de Road-serie schoenen heeft een perfecte pasvorm, biedt veel comfort en heeft een stijfheid die veel toevoegt aan het fietsplezier. De kleding van Bontrager is ontzettend divers. Met maar liefst 180 creaties is er sprake van een groot assortiment. Petten, sokken en helmen zijn beschikbaar, maar ook overschoenen, bibshorts, jassen, handschoenen en t-shirts. Van ieder fietskledingsstuk op de markt, bestaat een Bontrager variant.

Onderdelen

Onontbeerlijke producten voor het fietsen zijn wel de onderdelen. Banden, stuurlint, een zadel, een stuur; dit zijn essentiële onderdelen. Door het monteren van duurzame en betrouwbare onderdelen op een fiets, verhoogd dit de prestatie en het rijplezier. Bontrager heeft wielsets zoals de Aura en Aeolus die van zeer hoge kwaliteit zijn. Bovendien zien ze er aantrekkelijk uit. Met deze hoogwaardige onderdelen blijven de prestaties op de fiets erg hoog. Deze grote naam in de wielerwereld blijft innoveren, ontwerpen en produceren zonder dat dit ten koste gaan aan garantie. Bontrager ontwikkelt onmisbare fietsonderdelen die het een ultiem plezier maken om de wereld per fiets te verkennen.